Csatlakozz a januári csapathoz és legyen 2023 a te éved!

Évente egy csoport indul a Teremtőírás kurzuson.

Ne várj 2024-ig az álmaid megvalósításával!

résztvevő eddig a Teremtőírás kurzuson

A Teremtőírás kurzuson egy olyan kreatív írástechnikát tanulunk, aminek a segítségével meditatív állapotban megnyitod a kreatív csatornáidat és az írást eszközként használva megteremtesz magadnak egy valóságot, amit szeretnél a fizikai valóságban is megtapasztalni.

A gondolatnak teremtő ereje van. Ezt tudjuk. A kimondott szónak is teremtő ereje van. Ezt is tudjuk. A leírt szónak meg a legerősebb teremtő ereje van. Ezt meg ha eddig nem tudtad, most majd megtapasztalod.

Ráadásul írás közben sokkal tudatosabbak vagyunk. Naponta 50.000-70.000 gondolatunk van. Arra azért nehéz tudatosnak lenni. A kimondott szóra is nehéz tudatosnak lenni, ezért is esünk bele sokszor a panaszkodás és a negatív szavak csapdájába. De amikor leülsz és írsz, akkor tudatos vagy arra, hogy mit írsz le. Azt fogod leírni, amit szeretnél megteremteni és ennek ereje lesz.

Az agyunk a leírt gondolatokat fontosnak raktározza el. Ezután keresni fogja a lehetőséget a megvalósításra. Ezért meg fogod látni a lehetőségeket, amik a leírt, vágyott valóságodhoz vezetnek és önbizalmad is lesz megragadni ezeket a lehetőségeket. Mert igen, a teremtés cselekvéssel is jár. Nem csiribú-csiribá és az ölünkbe hullik...

Tudatosság - A teremtőírás gyakorlatok hatására tudatosabb leszel a gondolataidra, érzéseidre, így tisztábban fogod látni a céljaidat is és azt is, hogy eddig mi akadályozott. Ki fognak szépen bukni a negatív minták, amik akadályoztak és ezeket át fogod írni.

Jobban meg fogod látni az életedet, meglátod az összefüggéseket, így meglátsz olyan megoldásokat is, amiket régóta keresel. Kinyílsz a lehetőségekre.

Fejlődik a kreativitásod- az írással, a szavak játékával, a fogalmazással és a gyakorlatok sokszínűségének segítségével a kreatív energiáid felszabadulnak. ez önbizalmat ad , másrészt pedig a teremtés egyik alapja, hogy a kreatív energiáink akadálymentesen tudjanak áramlani. 

Vizualizáció, képzelőerő fejlesztése- a teremtés folyamatának fontos része a vizualizáció. Hogy el tudd képzelni, amit szeretnél megvalósítani és az elképzelésen keresztül bele tudd élni magad, bele tudj helyezkedni az új valóságodba. Erre is nagyon jó módszer a teremtőírás. Nagyon jól fejleszti a képzelőerőt és a beleélőképességet. Ez pedig kulcsfontosságú lesz a teremtésben.

Új valóság teremtése, életed forgatókönyve- a teremtőírás gyakorlatok során egy új valóságot építesz föl magadnak. Kicsit talán a forgatókönyvíráshoz tudnám hasonlítani. Mintha életed forgatókönyvét te írnád- ahogy te is írod- csak most ezt tudatosan fogod tenni. Nem véletlen hozom ezt a párhuzamot, hiszen a forgatókönyvírás témáját is tanulmányoztam és ezt a tudást is beleépítettem a Teremtőírás kurzus anyagába.

Válj mesterévé a szavak teremtő erejének!

Valósítsd meg álmaidat a teremtőírás kreatív írástechnika segítségével!

Következő csoport indulása: 2023. január 2.

Sajátíts el egy hatékony teremtő technikát, aminek a segítségével játékosan teremtheted meg álmaid életét!

Neked ajánlom, ha szeretnél elsajátítani egy kézzelfogható, egyszerű és nagyon hatékony teremtő technikát

Neked ajánlom, ha hiszel a szavak teremtő erejében és szeretnéd megtanulni ezt hatékonyan alkalmazni a céljaid megvalósítása érdekében

Neked ajánlom, ha úgy érzed csak csapódsz össze-vissza az életedben, nem is tudod pontosan merre halad és szeretnéd tisztán látni a célodat és fókuszáltan tenni érte és meg is valósítani

Neked ajánlom, ha úgy érzed valamiért mindig falakba ütközöl céljaid megvalósítása közben

Neked ajánlom, ha szereted kiírni magadból az érzéseidet, szoktál naplót írni, blogot írni…

Akkor is ajánlom neked, ha eddig még soha nem írtál és azt gondolod, hogy nem is tudsz írni, az írás nem neked való módszer- téged fog a legnagyobb meglepetés érni.. 😉

Neked ajánlom, ha nehezen megy a vizualizáció, úgy érzed fejlesztened kell a képzelőerődet. Ez a teremtés folyamatában kulcsfontosságú és a teremtőírás gyakorlatok nagyon jól fejelsztik a képzelőerődet.

Neked ajánlom, ha szeretnéd a kreatív energiáidat feléleszteni

Neked ajánlom, ha szeretnél az önbizalmadon dolgozni és megtapasztalni, hogy bármire képes vagy

Neked ajánlom, ha szeretnél egy olyan egyszerű módszert megtanulni, amit utána életed végéig tudsz alkalmazni céljaid megvalósításához

Neked ajánlom, ha szeretnéd felturbózni a teremtő erőidet

Izgalmas lesz kívülről rálátnod az életedre. Teljesen más perspektívát fog adni és ezáltal teljesen új lehetőségek fognak megnyílni előtted.

"Már régóta tervezem, hogy visszajelzést adok a kurzusról. Rendesen végigcsináltam, minden nap foglalkoztam vele, már ez önmagában megérte. Ez a kurzus életed eddigi főműve. A többit is szerettem és elismeréssel adóztam kiváló tudás-rendszerező készségedért, meg amiért ezeket az elvont ismereteket olyan közérthető formában közvetíted, jó értelemben vett igényes konyhanyelven. Most azonban egyértelműen szintet léptél ezzel a kurzussal.
 
Ez a bejegyzés terjedelmi korlátok miatt nem fog kitérni mély elemzésre, de zseniálisan ötvözted a klasszikus értelemben vett írói készség fejlesztést, a személyiségfejlesztéssel, a tudatalatti programok kiásásával, és mindezt még kiválóan is időzítetted az éppen aktuális bolygóállásokhoz. Legőszintébb elismerésem. Csak így tovább!
 
Ezzel a kurzussal elérted a közhasznú státuszt. Őszinte leszek, annyira kiválónak és főleg érettnek találtam a programot, hogy felmerült bennem, hogy valami külföldi minta alapján csináltad. Meg is néztem egy párat kíváncsiságképpen, de azoktól már ránézésre elfáradtam és nem találtam semmiféle azonosságot. Ha ez teljesen saját fejlesztés, akkor érdemes lenne angol nyelven is megcsinálnod és feltenned az udemy.com-ra.
Köszönet a munkádért és további sok sikert!"

 

- Pusztai Gábor

Szeretném én is megtanulni a TEREMTŐÍRÁS technikát!

Írd meg életed forgatókönyvét és éld is meg a valóságban!

Heti 3 teremtőírás gyakorlat 8 héten keresztül. Ez összesen 24 gyakorlat, melyek segítségével a kurzus végére átírod a múltadat és megírod álmaid jövőjét.

Inspiráló, támogató közösség.  Zárt facebook csoportban meg tudod osztani a tapasztalataidat, fel tudod tenni a kérdéseidet, tudjuk egymást lelkesíteni, motiválni. Nagyon nagy ereje van a közösségnek és ez most a Vízöntő korban még hangsúlyosabbá válik.

Teremtőírás napló írása minden nap. A kurzus ideje alatt minden nap írni fogod a teremtőnaplódat. Ehhez pontos instrukciókat kapsz, hogyan tudod úgy írni, hogy minden túlzás nélkül varázsereje legyen minden leírt szónak.

Sohavégetnemérős.  A kurzus 8 héten keresztül tart, de a 8 hét után is minden elérhető marad. Hozzáférsz a gyakorlatokhoz, örökös tagságod van a közösségben és a konzultációs lehetőséged is megmarad. Így ha később merül fel bármi kérdésed, tudsz hozzám is és a közösséghez is fordulni.

Teremtő meditáció. A teremtőírás technikáját ezzel a meditációval tudod igazán hatékonnyá tenni. Ezt a meditációt a kurzus ideje alatt minden héten legalább egyszer megcsináljuk, hogy nyitva maradjanak a csatornáink.

Személyre szabott konzultáció.  A Teremtőírás kurzus része a személyre szabott konzultáció is. Leírhatod a személyes történetedet, kérdésedet, ha valami elakadásod van az életed bármely területén. Ezt a facebook csoportban is megteheted, így a többiek is tudnak segíteni, de privátban, e-mailben is tudsz keresni természetesen.

Egy módszer, amivel megteremtheted álmaid életét

Erre a kérdésre mindig azt a választ szoktam adni, hogy ha csinálod, igen, ha nem csinálod, természetesen nem.

Ilyen az edzőterem is. Attól, hogy megveszed a havibérletet, még nem leszel izmosabb vagy vékonyabb vagy erősebb... Ahhoz le is kell járni az edzőterembe, munkát kell tenni bele ahhoz, hogy változás legyen.

Ilyen a Teremtőírás kurzus is. Ha nem csinálod a gyakorlatokat, nem fog semmi történni. Ha viszont végig csinálod a 8 hetet, munkát, időt, energiát teszel bele, annak garantáltan meg is lesz az eredménye.

Tehát mondhatjuk, hogy a kurzus nagyon intenzív.

De garantáltan megéri a befektetett energia. Egy olyan módszert kapsz a kezedbe, amit soha senki nem vehet el tőled és bármikor tudod alkalmazni céljaid megvalósításához. 

Akár évekkel később is elő tudod venni a gyakorlatokat és újra végigmehetsz a folyamaton, akármilyen új célod van az életben. Mert céljaink mindig vannak és mindig is lesznek.. Ez hajt minket. A teremtőírás segítségével a célok megvalósítása egy igazán szórakoztató, izgalmas folyamattá válik. 

A Teremtőírás kurzus 3 modulból áll. Az első modulban a múltadat fogod újraírni, a második modulban a jelen megélése a cél, a harmadikban pedig megírod álmaid jövőjét.

Először úgy gondoltam, külön-külön is elérhetővé teszem a modulokat, aztán az előző csoportok vezetése során láttam, hogy éppen ettől ennyire mély és komplex a kurzus, hogy több idősíkon dolgozunk. Külön-külön nem hozná azt az eredményt, mint így együtt.

A Teremtőírás kurzus első moduljában a múltadat fogod újraírni.

Miért van erre szükség?

Ha megváltoztatsz valamit a múltadban, az hatással lesz a jelenedre. Nyilván nincs időgépünk, nem tudunk eseményeket megváltoztatni, de az eseményekhez való viszonyulásunkat igen. Az eseményekhez fűződő érzéseinket igen. És mivel az érzéseinkkel teremtjük a fizikai valóságunkat, ezért, ha a múltbeli eseményeidhez fűződő érzéseidet, viszonyulásodat újraírod, az konkrét változást fog eredményezni a jelenedben. Sokszor azonnali átrendeződések történnek. Új lehetőségek nyílnak meg, új emberek érkeznek az életedbe, van, aki pedig leválik..

Ha a múlt megváltoztatása nélkül írod meg a jövődet, akkor olyan múltbéli fájdalmak, sérelmek terhét cipeled tovább a jelenen keresztül a jövőbe is, amit amúgy le is tehettél volna. Azzal, hogy ezeket a sérelmeket átírod és megváltozik a jelened, más lesz a kiindulópont, amiből a jövődet megírod. Magasabb rezgészszintről, tisztább állapotban, tisztább jövőt tudsz megálmodni, megírni, megteremteni. Ezért fontos, hogy az Írd át a múltadat! modul  szerves része legyen a Teremtőírás kurzusnak.

A második modulban a tiszta jelenlét állapotát fogod tapasztalni az írásgyakorlatok segítségével. Itt a múltadat már elengedted, a jövődre még nem figyelsz. Ebben a tiszta jelenlétben, a megengedés állapotába kerülsz. Így engeded átrendeződni az energiákat, érzéseket, gondolati mintákat, amiken az előző modulban dolgoztál. És ugyanígy, ebben a befogadó állapotban, engeded megnyílni a szívedet álmaid jövőjének is. Mindezt úgy, hogy a JELENben vagy. Ez a modul kulcsfontosságú, hiszen a létezés a jelenben VAN. A múlt is a jelenben van és a jövő is a jelenben van. Így álmaid jövőjének megírásához is csak úgy tudsz továbblépni, ha ezt a jelenlétet megéled. Ebben a jelenlét állapotban fogod a jövődet is megírni. És éppen ez lesz a teremtés kulcsa.

A harmadik modulban pedig megírod álmaid jövőjét. Mint egy forgatókönyvet vagy egy regényt, megírod a történetedet. A jövődet. Álmaid jövőjét. Egy megtisztított jelenből. Megtisztult érzelmekkel. A vizualizáció fontos eszköz a teremtés folyamatában.

A teremtőírás során a vizualizáció segítsévégel erősítjük fel a teremtő energiákat. Megnyitjuk a kreatív csatornáinkat és ezen keresztül behívjuk a jelenünkbe a céljainkat, vágyainkat, álmaink életét. A teremtőnapló írása pedig segítég lesz a fókusz megtartására is. Hiszen ez a recept. Kitűzni a célt és tartani a fókuszt. Mert ahol a figyelem, ott az energia. Ha a figyelmed a célodon van, megnyílnak az utak előtted. Ha a lelkesedésedet fent tudod tartani, az turbo üzemanyagként hajt az utadon a célod felé.

Ezeket fogod tapasztalni a Teremtőírás kurzus során. Folyamatos lelkesedés, szenvedély, erő a célod felé vezető úton is, így nem csak a beteljesülés, de az egész utazás is élvezetes lesz.

Nagyon tetszik!

Szeretném megtanulni ezt az izgalmas, új teremtő technikát!

"Nagyon köszönöm neked a Teremtőírás kurzust, csodálatos utazás volt saját magam felé. Érdekes volt érzékelni, hogy a hangulatom milyen sokat javul egy-egy levél megírása után, vagy néha a szituáció pozitív átformálása után.

Már az első héten éreztem, hogy valami felszabadult bennem, észrevettem, hogy vidámabb vagyok és kezdtem felfedezni magam körül a világot, még így a berzártságban is… A mostban kezdtem élni, örülni annak, ami van, hálás lenni érte és lassan elengedni a múltat és nem aggódni a jövőn.

Alig vártam a reggelt, hogy megkapjam az emailt és izgatottan nyitottam ki a napi leckéket, élvezettel csináltam végig a feladatokat, fantasztikus volt. A Live bejelentkezéseid is nagyon jók voltak, sokszor lendületet kaptam tőlük és úgy fogtam bele az írásba. Amikor nem volt időm írni, akkor is végiggondoltam, hogy mi lesz a napi témám, mi az amit ki akarok írni, mi az, amivel dolgoznom kell azon a napon. Jó kis történetek születtek, voltak érdekes felismeréseim, néha nagyokat sírtam és az szabadított fel."

 

- Spasov Nagy Melinda

Szeretném én is megtanulni a TEREMTŐÍRÁS technikáját!

Ha kedvet érzel, kíváncsi vagy, akkor mindenképp vágj bele! Ne félj attól, hogy nem tudsz írni! Ez nem egy íróképző! Nem szépirodalmat írunk, sőt, az se baj, ha a helyesírásod sem tökéletes!

A teremtőírás gyakorlatokat magadnak írod. Nem a helyesírás és nem a választékos megfogalmazás a lényeg. Ettől függetlenül észre fogod venni, hogy ahogy telnek a napok, a hetek, egyre jobban ki fogod tudni fejezni magadat, egyre gördülékenyebben fogsz tudni fogalmazni. Még az is lehet, hogy annyira kedvet kapsz az íráshoz, hogy tényleg könyv lesz belőle..

De itt most csak az a fontos, hogy magadnak csináld a gyakorlatokat! Senki nem fogja ellenőrizni, senki nem fogja kijavítani, mert akárhogy is írod meg, az tökéletes lesz.

Az "ürespapír parát" is felejtsd el! Fogok mutatni olyan technikákat, aminek a segítségével meg fogod tudni nyitni a kreatív csatornáidat és egyszerűen kijön a kezeden keresztül az, ami benned van. Meditatív állapotban.

Nagyon izgalmas, új tapasztalásaid és sikerélményeid lesznek az írás által saját magaddal kapcsolatban.

Úgyhogy minden parát és minden kifogást tegyünk félre, a teremtő írás egy nagyon izgalmas önismereti módszer, aminek a segítségével nem utolsó sorban a céljaidat is könnyedén megvalósítod. És igen, KÉPES VAGY RÁ TE IS!

Nem fogja sok idődet se elvenni, könnyen beilleszthető a mindennapokba a kurzus. Persze, lesz vele feladat, de az a jó hírem van, hogy

Az életed egy csoda, amit te teremtesz!
Csak rajtad múlik, hogy boldogságot, bőséget, egészséget és szerelmet teremtesz vagy nehézségeket…

Te melyiket választod?

Kiss Kata, spirituális life coach, tréner, hangterapeuta, légzésoktató meg még egy csomó minden más vagyok…

De nem szeretem címkézni magamat, ezért egyszerűen csak egy lélek vagyok, aki tapasztal. Éppen úgy, ahogy te is. Az elmúlt éveimet tudatos tapasztalással, kísérletezéssel töltöttem és töltöm a mai napig. Ezekből a tapasztalásokból, kísérletekből, kutatásokból állítom össze a kurzusaim anyagát.

Az elmúlt 5 évben több ezer tanítványom volt tudatos teremtés és belső boldogság témában.

Soha senkinek ne higgy, de minden tanításra legyél nyitott! Hallgasd meg, fogadd be, tapasztald meg és találd meg magadban az IGAZI TUDÁST!

Az írást gyerekkorom óta használom terápiás jelleggel. Ha öröm ér, leírom. Ha bánat ér, kiírom magamból. Ha konfliktusom van valakivel, levelet írok neki. Ha nem látok tisztán valamit, írással tisztítom ki. Ha nehéz döntés előtt állok, akkor is írok. És igen, a céljaimat, vágyaimat is le szoktam írni. És igen, nagyon erős teremtő ereje van a leírt szónak.

Van, hogy füzetbe írok, van, hogy fecnire, van, hogy laptopba…

Az utóbbi időben egyre gyakrabban motoszkált bennem, hogy ha ez nekem ennyire működik, mind traumák feldolgozásában, mint célok megvalósításában, érzelmek feldolgozásában, döntések meghozatalában, akkor ez másnak is segítség lehet.

Elkezdtem jobban elmélyedni az írás terápiás hatásainak kutatásában és örömmel fedeztem fel, hogy tudományosan alátámasztott tény, hogy az írásnak számtalan jótékony hatása van.

Az összes létező könyvet, tanulmányt elolvastam a témában és végigcsináltam több írásterápiát, hogy a saját bőrömön is megtapasztaljam a jótékony hatásait. Mert hiába használom az írást évtizedek óta hatékonyan, itt olyan kreatív írástechnikákat, módszereket, gyakorlatokat tanultam, amik nagyon izgalmas tapasztalásokat hoztak.

Majd ezeken még csavartam egyet és az írástechnikákat ötvöztem a több, mint 15 éves tapasztalatommal a vonzás törvénye és a teremtő energiák témájában.

Ebből született meg a Teremtőírás kurzus, így ezt a tudással, ezzel a módszerrel máshol biztos nem találkozol. A teremtőírás módszere 100%-ban saját fejlesztés.

Másfél évtizede már, hogy kutatom a láthatatlan energiák csodálatos világát. Az elmúlt öt évben, több ezer tanítványom volt tudatos teremtés témában, így rengeteg tapasztalat gyűlt össze a személyes konzultációk során is. Ezekből és a saját tapasztalatokból állítottam össze a Teremtőírás kurzus anyagát is. 

Számtalan "lehetetlennek" cimkézett csodát éltünk már meg együtt az elmúlt évek során és szeretném, ha ezt te is megtapasztalnád, hogy bármire képes vagy, hogy bármi lehetséges, ha lebontod az akadályozó falakat önmagadban és ha elsajátítod a "titkot".

A tudatos teremtés és a teremtőírás módszerével teremtettem már autót, pénzt, passzív jövedelmet, csodálatos egzotikus utazásokat, üzleti sikereket....

De ami életem legnagyobb tanítása, feladata és sikere a tudatos teremtésben, az az én gyönyörű kislányom teremtése. Itt megtapasztaltam a negatív teremtést is, amit a tudatalatti hitrendszerek és félelmek irányítanak.

Ezekkel sikeresen "meddővé" teremtettem magamat. És innen jött a teremtés TUDATOS része, aminek a csodálatos, édes "eredménye" itt szuszog mellettem. Ő a megkérdőjelezhetetlen bizonyítéka számomra, hogy a teremtő erőnkkel bármire képesek vagyunk!!!

Igen, jól olvastad. Minden programomat ezzel kezdem! Ne higgy nekem! Csak legyél nyitott, csináld a gyakorlatokat és tapasztalj! Csak az az igazi tudás, amit tapasztalati úton szerzel!

 

A Teremtőírás kurzusra természetesen ugyanúgy vonatkozik ez.

 

Én csak azt tudom megosztani, amit én tapasztalok, de abban biztos vagyok, hogy ha érdekel a vonzás törvénye, ha valamilyen formában már megtapasztaltad a teremtő erődet vagy szeretnéd megtapasztalni, ha szeretsz új módszereket megismerni és ezeken keresztül közelebb kerülni önMAGadhoz, a teljességhez, ha szeretnéd megvalósítani a vágyidat, akkor mindenképpen érdemes neked is kipróbálni a teremtőírás módszerét. Egy biztos. Kevesebb nem leszel tőle. De olyan tudást kapsz, amit életed végéig tudsz hasznosítani.

"A Teremtőírás kurzuson megtanultam írásban a negatív dolgokat pozitívra fordítani, életemben először megtaláltam az igazi hogyanját a pozitív gondolkodásnak.

Elkezdtek megjelenni a pozitív események, azt érzem, hogy sokkal egészségesebb vagyok (nem tudom miben, de így érzem), jobban alszom, jobban érzem magam, a biológiai órámat mintha tíz évvel visszatekerték volna, pedig nem vagyok öreg. A céljaimat tisztán látom, kiélesedtek az intuícióim, a céljaimra pozitívan, 100%-os koncentrációval tudok fókuszálni.

Végre van egy eszköz a kezemben, amivel tudatos tudok lenni a lelki dolgaimra, és tisztán tudom magam tartani fejben is, már a természetes állapotom az, hogy jól érezzem magam.

Nagyon megváltozott minden a teremtőírás gyakorlatok hatására és soha egy percre se akarnék már ezek nélkül a gyakorlatok nélkül lenni. Azt érzem, hogy most vagyok életemben először az, aki valóban vagyok. Lelki terhek nélkül, pozitívan, célokkal és célokhoz vezető utakkal tele. Belső elégedettséget érzek, és kimondhatatlan hálát, hogy nekem adatott meg az, hogy ezt az életet élhetem, amit kaptam! Köszönök mindent!"

-Jáger István

Szeretném én is megtanulni a TEREMTŐÍRÁS technikáját!

A Teremtőírás kurzus árát amikor kitaláltam, a következő szempontokat vettem figyelembe:

 

ha a személyes coaching árakhoz viszonyítok, akkor ez a 8 hetes gyakorlati kurzus, konzultációval legalább egy 8 alkalmas coaching folyamatnak felel meg. Egy 8 alkalmas coaching folyamatért 120.000- 140.000 Ft-ot fizetnél.  És ebben az esetben nincs az inspiráló közösség se, aminek az értéke felbecsülhetetlen.

de nem akartam ilyen ennyi pénzt elkérni, mert szeretném, ha minél többen megtapasztalnátok ezen a csodálatos teremtő módszeren keresztül a saját teremtő erőtöket, minél többen elsajátítanátok egy olyan módszert, amit utána életetek végéig tudtok használni a céljaitok megvalósításához.

azonban túl olcsón se akartam adni, hiszen ha valamilyen szolgáltatáshoz túl olcsón jut az ember, nem becsüli meg annyira. A Teremtőírás kurzus, ahogy írtam színtiszta gyakorlat. Itt a siker és a hatékonyság szempontjából kulcsfontosságú, hogy beletedd az idődet és a munkádat, szorgalmasan megcsináld a gyakorlatokat. Biztos te is tapasztaltad már, hogy ingyen letöltöttél valamit, aztán el is felejtetted, nem foglalkoztál vele vagy abbahagytad a felénél (tisztelet a kivételnek, de nagy átlagban ez így működik). Viszont, ha adtál érte pénzenergiát, akkor motiváltabb vagy, hogy energiát fektess bele.

hiszek az adok-kapok egyensúlyában. A Teremtőírás kurzus anyagában sok-sok év munkám van benne. Amikor valaki sok munkát tesz valamibe, azt én is szeretem pénzzel honorálni, ezzel is a tiszteletemet kifejezve a másik munkájáért. Ráadásul tudásért, amit aztán soha nem vehetnek el tőlem, adok ki a legszívesebben én is pénzt.

fontos számomra, hogy a kurzus végén az eredményt vizsgálva, minden résztvevő azt érezze, hogy bőven megérte a befektetés, ezért is adom a 100% pénzvisszafizetési garanciát

és végül, de egyáltalán nem utolsó sorban, a teremtőírás gyakorlatok segítségével akár a befektetett összeg többszörösét is képes leszel megteremteni.

 

Na, jó, nem csigázlak tovább, most már tényleg leleplezem a Teremtőírás kurzus árát…

A 3 modulos (Írd újra a múltadat! Éld meg a jelenedet! és Írd meg álmaid jövőjét! modulok), 8 hetes online kurzus részvételi díja személyre szabott konzultációval, inspiráló közösséggel

Részletfizetés

Van lehetőséged két részletben is fizetni. Ez esetben most, jelentkezéskor 14.990 Ft-ot és a kurzus kezdetéig a másik 14.990 Ft-ot fizeted.

Az első részlet fizetésével már biztosítod a helyedet a Teremtőírás kurzuson.

Gyakorlatban...

 

 1. Írd újra a múltadat! modul
 2. Éld meg a jelenedet! modul
 3. Írd meg a jövődet! modul
 4. Teremtőnapló útmutatót
 5. Teremtőmeditációt
 6. Személyre szabott konzultációt
 7. Inspiráló, támogató közösséget
 8. Örökös tagságot

És a valóságban...

 

 1. Egy szórakoztató ám de annál hatékonyabb teremtő módszert, amit aztán életed végéig alkalmazni tudsz céljaid megvalósításához
 2. Egy tudást, amit soha senki nem vehet el tőled
 3. Felismeréseket, új szemléletet, amik más megvilágításba helyezik az egész életedet
 4. Közösséget, barátokat, pozitív gondolkodású emberek kapcsolatát
 5. Önbizalmat, ami az életed minden területére hatással lesz
 6. Régóta dédelgetett álmaid megvalósulását, aminek az értéke felbecsülhetetlen

Már több, mint 4000 résztvevő

AJÁNDÉK

Tudatos Teremtés Program

19.900 Ft értékben

csak december 18-ig/

Vonzás törvénye a gyakorlatban. Több könyvet olvastál már a témában és szeretnéd végre a saját bőrödön is megtapasztalni a vonzás törvényét? Szeretnéd tudatosan teremteni az életedet? Szeretnéd jobban megérteni a “furcsa véletleneket”, belelátni a láthatatlan energiák misztikus világába? A 4 hetes Tudatos Teremtés Program során többek között olyan izgalmas témákat érintünk, mint a teremtés energiatesteink tükrében, a teremtés lépései, elengedés, párhuzamos valóságok, a vizualizáció. Mindezt gyakorlati  megközelítésben, sok személyes példával, tudatos közösséggel. Várlak szeretettel!

Jelentkezz 2022. december 18-ig és a Teremtőírás kurzus mellé AJÁNDÉKBA megkapod a nagy sikerű Tudatos Teremtés Programot, 19.900 Ft értékben. 

A Tudatos Teremtés Program teljes anyagához a jelentkezés után AZONNAL hozzáférsz. Nagyon jó előkészítője ez a Teremtőírás kurzusnak.

Felturbózod a teremtő erődet a Tudatos Teremtés Programmal, így a januári Teremtőírás kurzus eredményei is sokkal gyorsabban fognak jönni.

Nem szeretném, hogy bárki is azt érezze, hogy nem érte meg az árát. Hiszek az adok-kapok egyensúlyában. Ha úgy érzed, hiába csináltad meg a teremtőírás gyakorlatokat, nem azt az eredményt kaptad, nem azt a hatást érte el, amit vártál, csak jelezd a kurzus végén és visszaadom az árát. Programjaimon kizárólag azt adom át, amit én magam meg is tapasztaltam és tapasztalok nap mint nap. Nem tankönyvekből tanult anyag, színtiszta megélés, tapasztalás.

 

Ezért adom jó szívvel a 100% pénzvisszafizetési garanciát!

"Hálás vagyok azért, hogy engedtem a belső hívásnak a Teremtőírás kurzus elvégzésére. Nagyon sokat segített abban, hogy ne csak elképzeljem a céljaimat, hanem írásban is rögzítsem. A feladatok gyakorlása közben még inkább felerősödtek bennem az elképzelések. Nagyon élveztem az írás! Most, a kurzus végén, inspirációt érzek és folytatom tovább az én egyéni gyakorlataimmal. Köszönöm az útmutatást!"

- Barna Judit

Szeretném én is megtanulni a TEREMTŐÍRÁS technikáját!

Bankkártyás fizetés. A kényelmes és biztonságos online fizetést, az egyik legnagyobb nemzetközi kártyaelfogadó, a Stripe biztosítja. MasterCard és Visa kártyával is tudsz fizetni. A fizetési felület magyar nyelvű, a kártyaadataid természetesen nem jutnak el hozzánk.

Általános szerződési feltételek

Adatkezelési tájékoztató

Az oldalt üzemelteti: Boldog Vagyok Kft. 1192 Budapest, Rákos u. 2.

Adószám: 26392523-1-43

Cégjegyzékszám: 01 09 327891

Bankszámlaszám: 10700440-71014869-51100005 (CIB Bank)

MINDEN JOG FENNTARTVA © 2022 ONISMERETIIRAS.HU