Oldal kiválasztása

Teremtőírás kurzus

Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
24990
Kezdj hozzá

Teremtőírás kurzuson egy olyan kreatív írástechnikát tanulunk, aminek a segítségével meditatív állapotban megnyitod a kreatív csatornáidat és az írást eszközként használva megteremtesz magadnak egy valóságot, amit szeretnél a fizikai valóságban is megtapasztalni.

A gondolatnak teremtő ereje van. Ezt tudjuk. A kimondott szónak is teremtő ereje van. Ezt is tudjuk. A leírt szónak meg a legerősebb teremtő ereje van. Ezt meg ha eddig nem tudtad, most majd megtapasztalod.

Ráadásul írás közben sokkal tudatosabbak vagyunk. Naponta 50.000-70.000 gondolatunk van. Arra azért nehéz tudatosnak lenni. A kimondott szóra is nehéz tudatosnak lenni, ezért is esünk bele sokszor a panaszkodás és a negatív szavak csapdájába. De amikor leülsz és írsz, akkor tudatos vagy arra, hogy mit írsz le. Azt fogod leírni, amit szeretnél megteremteni és ennek ereje lesz.

Az agyunk a leírt gondolatokat fontosnak raktározza el. Ezután keresni fogja a lehetőséget a megvalósításra. Ezért meg fogod látni a lehetőségeket, amik a leírt, vágyott valóságodhoz vezetnek és önbizalmad is lesz megragadni ezeket a lehetőségeket. Mert igen, a teremtés cselekvéssel is jár. Nem csiribú-csiribá és az ölünkbe hullik…

Válj mesterévé a szavak teremtő erejének!

Valósítsd meg álmaidat a teremtőírás kreatív írástechnika segítségével!

 

Ti mondtátok...

“Már régóta tervezem, hogy visszajelzést adok a kurzusról. Rendesen végigcsináltam, minden nap foglalkoztam vele, már ez önmagában megérte. Ez a kurzus életed eddigi főműve. A többit is szerettem és elismeréssel adóztam kiváló tudás-rendszerező készségedért, meg amiért ezeket az elvont ismereteket olyan közérthető formában közvetíted, jó értelemben vett igényes konyhanyelven. Most azonban egyértelműen szintet léptél ezzel a kurzussal.

Ez a bejegyzés terjedelmi korlátok miatt nem fog kitérni mély elemzésre, de zseniálisan ötvözted a klasszikus értelemben vett írói készség fejlesztést, a személyiségfejlesztéssel, a tudatalatti programok kiásásával, és mindezt még kiválóan is időzítetted az éppen aktuális bolygóállásokhoz. Legőszintébb elismerésem. Csak így tovább!

Ezzel a kurzussal elérted a közhasznú státuszt. Őszinte leszek, annyira kiválónak és főleg érettnek találtam a programot, hogy felmerült bennem, hogy valami külföldi minta alapján csináltad. Meg is néztem egy párat kíváncsiságképpen, de azoktól már ránézésre elfáradtam és nem találtam semmiféle azonosságot. Ha ez teljesen saját fejlesztés, akkor érdemes lenne angol nyelven is megcsinálnod és feltenned az udemy.com-ra.
Köszönet a munkádért és további sok sikert!”

Pusztai Gábor

“A Teremtőírás kurzuson megtanultam írásban a negatív dolgokat pozitívra fordítani, életemben először megtaláltam az igazi hogyanját a pozitív gondolkodásnak.

Elkezdtek megjelenni a pozitív események, azt érzem, hogy sokkal egészségesebb vagyok (nem tudom miben, de így érzem), jobban alszom, jobban érzem magam, a biológiai órámat mintha tíz évvel visszatekerték volna, pedig nem vagyok öreg. A céljaimat tisztán látom, kiélesedtek az intuícióim, a céljaimra pozitívan, 100%-os koncentrációval tudok fókuszálni.

Végre van egy eszköz a kezemben, amivel tudatos tudok lenni a lelki dolgaimra, és tisztán tudom magam tartani fejben is, már a természetes állapotom az, hogy jól érezzem magam.

Nagyon megváltozott minden a teremtőírás gyakorlatok hatására és soha egy percre se akarnék már ezek nélkül a gyakorlatok nélkül lenni. Azt érzem, hogy most vagyok életemben először az, aki valóban vagyok. Lelki terhek nélkül, pozitívan, célokkal és célokhoz vezető utakkal tele. Belső elégedettséget érzek, és kimondhatatlan hálát, hogy nekem adatott meg az, hogy ezt az életet élhetem, amit kaptam! Köszönök mindent!”

Jáger István