Oldal kiválasztása

Boldogságírás kurzus

Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
14990
Kezdj hozzá

A Boldogságírás kurzus egy négy hetes online önismereti kreatív írásprogram. A boldogságírás gyakorlatokon keresztül olyan mélységeidet ismerheted meg, amihez eddig nem volt hozzáférésed.

Különleges önismereti módszer, mely során játszi könnyedséggel, mégis mély felismerésekkel és elengedésekkel az íráson keresztül jutsz el a körülményektől független belső boldogságod megtapasztalásához.

Az írás fejleszti a kreatív energiákat. Az írás flowban tart. Az írás megnyitja a kapukat a tudatalattidba. Az írás játékosságot, könnyedséget ad. Az írás gyógyít. Az írás oldja a stresszt. Az írás segít az elengedésben. Az írás önbizalmat ad. Az írás út önmagadhoz. Az írás út a boldogsághoz.

Ti mondtátok...

“Nagyon sokat ad nekem a Boldogságírás kurzus. Átèrtèkelem általa minden nap az èletemet, ami aztán közel sem olyan tragikus, mint a tanfolyam előtt gondoltam. Hálás vagyok Neked ezèrt a tanfolyamèrt, köszönöm a lehetőséget! “

Jagasics Dóra

“Hálás vagyok amiért részt vehetek a tanfolyamon, sokat segít visszanyerni a lelkesedésemet az élethez, az írás mindig is közel állt hozzám, de most nyilvánvaló lett számomra, hogy az életemben merre kell tovább mennem az utamon, tetszik a kurzus, jó érzés egy ilyen csapat tagja lenni, tiszta szívből ajánlom mindenkinek aki útkeresésben van….”

Mikó Barbara