Boldogságírás

KURZUS

Hogyan írd boldoggá 4 hét alatt életed minden területét?

[egyedülálló 4 hetes online önismereti kreatív írás kurzus]

2024. június 3-án új csoport indul a Boldogságírás kurzuson.

Kinek ajánlom a Boldogságírás kurzust?

Neked ajánlom, ha szeretnéd a fókuszodat a pozitív dolgokra, gondolatokra, érzésekre helyezni

Neked ajánlom, ha szeretnéd tudatosan minden nap a boldogságot választani

Neked ajánlom, ha szeretnél egy módszert a figyelmed mindennapos tudatos irányítására

Neked ajánlom, ha szeretnéd megtapasztalni milyen csodálatos és gyors változásokat eredményez az életedben, ha a figyelmedet tudatosan a jó dolgokra helyezed

Neked ajánlom, ha fontos számodra az önismeret és szeretnéd önmagadat az íráson keresztül jobban megismerni

Neked ajánlom, ha fásultnak, motiválatlannak érzed magad és szeretnél feltöltődni, újra lelkesedést érezni, energikusnak lenni

Neked ajánlom, ha szeretsz írni, ha rendszeresen írsz naplót és szeretnéd önimsereti módszerként is használni az írást

Neked ajánlom akkor is, ha nem szoktál írni, de régóta kacérkodsz a gondolattal

Neked ajánlom, ha úgy érzed kicsit depissé tett az elmúlt időszak és szeretnél újra kinyílni

Neked ajánlom, ha szeretsz újfajta önismereti módszereket kipróbálni

 

Most AJÁNDÉK Álomélet teremtő csomaggal

Részleteket lásd az oldal alján

Mi a Boldogságírás kurzus?

A Boldogságírás kurzus egy rezgésszintemelő boldogság program. A kurzus olyan írásgyakorlatokból áll, melyek segítségével emeled a rezgésszintedet és a figyelmedet folyamatosan a pozitív gondolatokon, érzelmeken tartod. És ugye ahol a figyelem, ott az energia...

Az írás nagyon jó módszer erre, hiszen flowban tart, fókuszálttá tesz és tudatosít. Beszédben kevésbé vagyunk tudatosak a gondolataink minőségére, de ha leírjuk, annak ereje van, az nyomatékosít.

Az írás segítségével ráadásul sokkal mélyebbről is felszínre tudsz hozni gondolatokat és érzéseket, mint beszédben, így rengeteg felismerésed, elengedésed is lesz, kioldódnak tudatalatti blokkok, amik akadályoztak a boldogságban.

Az írásnak teremtő ereje van. Kiváló eszköz céljaink hatékony és gyors megvalósításához is (erről fog szólni a Teremtőírás kurzus januártól).

De most, a Boldogságírás kurzus gyakorlatai során a belső boldogságunk megteremtése, megtalálása és megélése a cél.

A Boldogságírás kurzus egyedülálló a maga nemében. Az írást, mint önismereti módszert sokan alkalmazzuk a mindennapokban már gyerekkorunk óta naplóírás formájában. Ez azonban nem tudatos önismereti munka.

A Boldogságírás kurzus gyakorlatait több, mint 10 éves önismereti és coaching szakmai tapasztalattal a hátam mögött állítottam össze. Az elmúlt néhány évben több ezer résztvevője volt az önismereti kurzusaimnak, tudatos boldogság, manifesztáció és bőségteremtés témában.

 

 

Miből áll a Boldogságírás kurzus?

Négy héten keresztül minden nap irányított boldogságnaplót írsz, amely segítségével utat nyitsz a belső boldogságod felé. A boldogságot soha nem kívül kell keresni. A legnagyobb csapda, amibe beleesünk a boldogság keresése közben az, hogy nem ott keressük, ahol van. A boldogság benned van. A boldogságírás gyakorlatok során ezt a belső boldogságot fogod felfedezni önmagadban!

Az irányított boldogságnapló mellett naponta gyakoroljuk a hálát is és megtapasztaljuk ennek áldásos, rezgésszintemelő hatását. Ennek hatása már az első napokban szinte kézzelfogható lesz. Megtanítalak a hálaadás művészetére, a hála típusaira, hogy hogyan miért és mikor adj hálát. A rezgésszintemelő hálagyakorlatok hatására pedig megtapasztalod a hála kegyelmi állapotát.
Minden nap személyre szabott boldogságmantrát írsz magadnak. Ez az ami igazán működni fog, hiszen te írod magadnak. Megtanítalak, hogy hogyan lesz igazán ütős és hatásos egy pozitív megerősítés vagy boldogságmantra. Illetve, hogy utána mihez is kezdj vele? Hogyan tudod jól alkalmazni a mindennapjaidban?

Boldogságlistát is írunk minden nap. Imádom a listázós gyakorlatokat. Az egyszerűségében rejlik a nagyszerűsége. Fókuszban tart, tágítja a valóságodat, emeli a rezgésszintedet, lényegretörő. Nagyon jó ezeket a listákat később elővenni, amikor esetleg úgy érzed, kicsit nehezebb az élet.. 

A Boldogságírás kurzus különleges önismereti élmény lesz. Az írásgyakorlatok segítségével napról napra közelebb kerülsz önmagadhoz.

Milyen változásra számíthatsz, ha részt veszel a Boldogságírás kurzuson?

A Boldogságírás kurzus gyakorlati kurzus. Így változást is akkor fogsz tapasztalni, ha csinálod a boldogságírás gyakorlatokat

erősödik az önbizalmad. Egyrészt magabiztosságot ad, hogy jobban megismered önmagadat, másrészt önazonosságot fogsz tapasztalni, ami szintén önbizalmat ad, harmadrészt az, hogy tudatosan teszel önmagadért szintén erőt jelent.

A gyakorlatok hatására a figyelmedet a pozitív érzelmekre, gondolatokra hangolod, ezáltal egyre több csodát tapasztalsz a mindennapjaidban

kapcsolataid minőségi javulásnak indulnak. Leválhatnak rólad emberek, akik visszahúztak eddig és érkezhetnek új inspiráló kapcsolatok is az életedbe

energikusabb leszel, lelkesebben teszed a dolgodat a mindennapokban

sok újdonság érkezhet az életedbe. Új hobbi, új munka, új kapcsolatok, új otthon, új szerelem... A boldogságírás gyakorlatok hatására változni fog a rezgésszinted és a megváltozott rezgésszint új, ennek a rezgésszintnek megfelelő körülményeket vonz az életedbe

színesebbnek, illatosabbnak, ízesebbnek, élénkebbnek fogod érezni az életedet. Elevenebbnek fogod érezni önmagadat, mint eddig. (az az izgalmas ebben, hogy ez még akkor is igaz, ha )

pozitív gondolkozdásod, belső boldogságod ragyogása olyan erős mágnes lesz, ami által ellenállhatatlan kisugárzásod lesz. Mindenki a te társaságodat fogja keresni.

 

 

Életed minden területét átitatod a hála csodálatos varázserejével.

Ki tartja a Boldogságírás kurzust?

Kiss Kata, manifesztációs coach, tréner, hangterapeuta, légzésoktató meg még egy csomó minden más vagyok…

De nem szeretem címkézni magamat, ezért egyszerűen csak egy lélek vagyok, aki tapasztal. Éppen úgy, ahogy te is. Az elmúlt éveimet tudatos tapasztalással, kísérletezéssel töltöttem és töltöm a mai napig. Ezekből a tapasztalásokból, kísérletekből, kutatásokból állítom össze a kurzusaim anyagát.

Az elmúlt 5 évben több ezer tanítványom volt belső boldogság megtapasztalásának a témájában.. Hálás vagyok, hogy ezt a hivatást kaptam az élettől.

Szeretettel várlak újabb csodálatos önismereti utazásokra, egy új módszeren keresztül!

Megmutatom, hogyan tudod az írás segítségével felfedezni rejtett mélységeidet, hogyan tudod kioldani tudatalatti blokkjaidat, amik akadályoznak a boldogságban, hogyan tudod erősíteni az önmbizalmadat, felfedni és megélni önMAGadból fakadó vágyaidat, feladataidat…

Az önismereti íráskurzusok segítségével különleges, eddig itthon nem alkalmazott önismereti utazáson vehetsz részt.

Kreatív írástechnikákat ötvözzük az önismerettel, így egy nagyon szórakoztató, gyors és látványos eredményt hozó, hatékony módszert kapunk.

Én és az írás…

Az írást gyerekkorom óta használom terápiás jelleggel. Ha öröm ér, leírom. Ha bánat ér, kiírom magamból. Ha konfliktusom van valakivel, levelet írok neki. Ha nem látok tisztán valamit, írással tisztítom ki. Ha nehéz döntés előtt állok, akkor is írok…

Van, hogy füzetbe írok, van, hogy fecnire, van, hogy laptopba…

Az utóbbi időben egyre gyakrabban motoszkált bennem, hogy ha ez nekem ennyire működik, mind traumák feldolgozásában, mint célok megvalósításában, érzelmek feldolgozásában, döntések meghozatalában, akkor ez másnak is segítség lehet.

Elkezdtem jobban elmélyedni az írás terápiás hatásainak kutatásában és örömmel fedeztem fel, hogy tudományosan alátámasztott tény, hogy az írásnak számtalan jótékony hatása van.

Az összes létező könyvet, tanulmányt elolvastam a témában és végigcsináltam több írásterápiát, hogy a saját bőrömön is megtapasztaljam a jótékony hatásait. Mert hiába használom az írást évtizedek óta hatékonyan, itt olyan kreatív írástechnikákat, módszereket, gyakorlatokat tanultam, amik nagyon izgalmas tapasztalásokat hoztak.

Ebből született meg a Boldolgságírás kurzus is…

Korábbi csoportok résztvevői mondták...

“Nagyon sokat adott nekem a Boldogságírás kurzus. Átèrtèkeltem általa az èletemet, ami rájöttem,hogy közel sem olyan tragikus, mint a tanfolyam előtt gondoltam. Hálás vagyok Neked ezèrt a tanfolyamèrt, köszönöm a lehetőséget! “

-Jagasics Dóra-

“Hálás vagyok amiért részt vehettem a tanfolyamon. Sokat segített visszanyerni a lelkesedésemet az élethez. Az írás mindig is közel állt hozzám, de most nyilvánvaló lett számomra, hogy az életemben merre kell tovább mennem az utamon. Tetszik a kurzus, jó érzés egy ilyen csapat tagja lenni, tiszta szívből ajánlom mindenkinek aki útkeresésben van….”

-Mikó Barbara-

“Nagyon tetszenek a kreatív feladatok, kihívásnak érzem őket. Sokszor gondoltam egy-egy feladat során, hogy milyen könnyű, hamar meg leszek vele, utána min. 30 percet ültem felette. Elgondolkodtatott és az is, hogy miért volt nehéz számomra. Sok minden felszínre jött, ami néha könnyebbséggel, néha meghatottsággal töltött el. A csoport tagjai nagyon segítőkészek, figyelmesek és nyitottak. Jól érzem magam és örülök, hogy van még egy hely, ahol őszintén megnyílhatok.”

-Ujj Nóra-

“Azt szeretem a legjobban a kurzusban, hogy “rávesz” a mindennapi írásra. Szeretek írni, de nagyon ritkán ideális hozzá az életem. Érzékeny vagyok, így sokszor elveszek a mindennapok végtelen érzelmi tengerében. A kurzussal minden nap előveszem a füzetem és írok valamit. Hálás vagyok ezért a tanulási folyamatért. És ha letelik ez a hónap, tovább folytatom a napi írást.”

– Rigó Etelka-

“Már a címe sokat ígért ennek a kurzusnak, mert a két kedvencemet az írást és az önismeretet ötvözi egybe. Nem csalódtam, beváltotta a reményeimet!  Egyik-másik feladat jó kis utazásra visz a lélek mélyére. Az, hogy kiírhatom és ha úgy érzem meg is oszthatom másokkal szintén jó tükör.”

-Erdei Ilona-

“Szuper jó érzés a Boldogságírás kurzuson részt venni. Fantasztikus, ahogy a jól felépített feladatok megoldása kapcsán kinyílik a szív és napról napra áthat a boldogságérzés megélése. Nem csupán elképzelése, hanem az elzárt utak felszabadítása után az átélése. Nem is kell ennél több, hiszen az érzés a minden. A csoporttagok írásai is ezt bizonyítják. Köszönöm.”

-Komár Erzsébet-

Mikor kezdődik a Boldogságírás kurzus?

A Boldogságírás kurzust 2024. június 3-án, hétfőn kezdjük.

Mennyibe kerül a Boldogságírás kurzus?

A Boldogságírás kurzus árát amikor kitaláltam, a következő szempontokat vettem figyelembe:

ha a személyes coaching árakhoz viszonyítok, akkor ez a 4 hetes kurzus, napi gyakorlatokkal, írányított boldogságnaplóval, rezgésszintemelő gyakorlatokkal legalább 4 alkalom coachingnak felel meg. Egy ilyen 4 alkalmas coaching folyamatért nagyjából 60.000 Ft-ot fizetnél.

de nem akartam ennyi pénzt elkérni, mert szeretném, ha minél többen megtapasztalnátok, hogy egy olyan egyszerű, hétköznapi dolog, mint az írás, milyen mély önismereti módszer is lehet. Szeretném, ha minél többen megtapasztalnátok, hogy egy toll és egy papír segítségével milyen csodákat tudtok művelni az életetekkel.

azonban túl olcsón se akartam adni, hiszen ha valamilyen szolgáltatáshoz túl olcsón jut az ember, nem becsüli meg annyira. A Boldogságírás kurzus, ahogy írtam színtiszta gyakorlat. Itt a siker és a hatékonyság szempontjából kulcsfontosságú, hogy beletedd az idődet és a munkádat, szorgalmasan megcsináld a gyakorlatokat. Biztos te is tapasztaltad már, hogy ingyen letöltöttél valamit, aztán el is felejtetted, nem foglalkoztál vele vagy abbahagytad a felénél (tisztelet a kivételnek, de nagy átlagban ez így működik). Viszont, ha adtál érte pénzenergiát, akkor motiváltabb vagy, hogy időenergiát is fektess bele.

hiszek az adok-kapok egyensúlyában. A Boldogságírás kurzus anyagában sok-sok évnyi munkám van benne. Amikor valaki sok munkát tesz valamibe, azt én is szeretem pénzzel honorálni, ezzel is a tiszteletemet kifejezve a másik munkájáért. Ráadásul tudásért adok ki a legszívesebben én is pénzt, amit aztán soha nem vehetnek el tőlem..

Na, jó, nem csigázlak tovább, most már tényleg leleplezem a Boldogságírás kurzus árát…

a 4 hetes gyakorlati Boldogságírás kurzus, napi 3 féle rezgésszintemelő boldogságírás gyakorlattal, örökös hozzáféréssel a kurzus anyagához...

19.990 Ft

Jelentkezz MOST és ajándékba adom a teljes Álomélet teremtő napló csomagot!

Az Álomélet teremtő napló csomag az alábbiakat tartalmazza: 

  1. Álomélet teremtő NAPLÓ 60 oldal pdf
  2. Álomélet teremtő MEDITATÍV SZÍNEZŐ
  3. Álomélet teremtő POZITÍV MEGERŐSÍTÉS KÁRTYÁK
  4. Álomélet teremtő MEDITÁCIÓ pozitív megerősítésekkel

Az ajándékod értéke: 9470 Ft

Ezt most te teljesen INGYEN megkapod, ha jelentkezel a Boldogságírás kurzusra!

A Boldogságírás kurzus után se állunk meg...

A következő önismereti íráskurzus a Teremtőírás kurzus lesz. Itt nyolc héten keresztül teremtőírás gyakorlatokkal programozzuk sikerre és megvalósulásra álmainkat.

Nagyon misztikusan hangzik, tudom, pedig a tananyag színtiszta tudományos alapokra épül (meg persze tapasztalati is) és egyszerűen működik.

A Boldogságírás kurzus egyébkén nagyon jó alapot ad a Teremtőírás kurzushoz is, hiszen nem mindegy milyen tudatszintről, érzelmi állapotból indítjuk útjának vágyainkat...

A Teremtőírás kurzus indulásáról és részleteiről minden Boldogságírás kurzus résztvevőt időben értesítek... 

 

Hiszek a kurzusaim sikerében!

Nem szeretném, hogy bárki is azt érezze, hogy nem érte meg az árát. Hiszek az adok-kapok egyensúlyában. Ha úgy érzed, hiába csináltad meg a boldogságírás gyakorlatokat, nem azt az eredményt, élményt kaptad, nem azt a hatást érte el, amit vártál, csak jelezd a kurzus végén és visszaadom az árát. Programjaimon kizárólag azt adom át, amit én magam meg is tapasztaltam és tapasztalok nap mint nap. Nem tankönyvekből tanult anyag, színtiszta megélés, tapasztalás.

 

Ezért adom jó szívvel a 100% elégedettségi garanciát!

Bankkártyás fizetés. A kényelmes és biztonságos online fizetést, az egyik legnagyobb nemzetközi kártyaelfogadó, a Stripe biztosítja. MasterCard és Visa kártyával is tudsz fizetni. A fizetési felület magyar nyelvű, a kártyaadataid természetesen nem jutnak el hozzánk.

MINDEN JOG FENNTARTVA © 2022 ONISMERETIIRAS.HU